افشاگری رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس از مافیای سوخت
فلاحت پیشه تاکید کرد: وضعیت بحرانی قاچاق سوخت در ایران، در همین حد جدی و هشدارآمیز است. این بعد وسیع قاچاق سوخت، توسط زنان سرپرست خانواری صورت نمیگیرد که جلیقههای چند لیتری بنزین بر تن میکنند و جان خود را به خطر میاندازند، ۲۰ میلیون لیتر سوخت در روز اینگونه قاچاق نمیشود و مافیایی پشت این قاچاق است و این مافیا زمانی خطرناکتر میشود که مانع هر گونه اصلاحات اقتصادی در کشور میشود. برای این مافیا خوشایند است که به اسم یارانه ملت سوخت ارزان را به دست میآورد و آن را قاچاق میکند.
حشمت الله فلاحت پیشه، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در زمان ریاست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در طول یک سال، ۲۸ سفر به ویژه به مرزهای کشور داشتم، در یکی از استانهای مرزی با شرایطی مواجه شدم که نشان دهنده وهن حاکمیت کشور بود.
به گزارش جماران، حشمت الله فلاحت پیشه، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگویی، ضمن اشاره به اظهارات روسای قوای قضائیه و مجریه درخصوص ابعاد وسیع قاچاق سوخت، خاطرنشان کرد: مافیا عبارت است از جریان یا گروهی که به راحتی قانون را دور میزنند و برنامههای خود را که عمدتا همراه با فساد اقتصادی است، پیش میبرند. متأسفانه موضوع قاچاق سوخت در ایران تبدیل به یک عمل مافیایی شده و به همین دلیل است که سران قوا در ایران به کرات از قاچاق بیش از ۲۰ میلیون لیتر سوخت صحبت میکنند، اما گویا هیچ ارادهای برای مقابله وجود ندارد؛ به این دلیل که مافیا گروهی است که در نتیجه اقدامات آنها، اراده قانونی یک کشور تحت تاثیر قرار گرفته و از بین میرود. تا زمانی که به صراحت از مافیای سوخت در ایران صحبت نکنیم، نمیتوانیم با آن مقابله داشته باشیم.
او افزود: به رغم اینکه مسئولان و مجریان کشور نسبت به فاجعههایی که پیرامون قاچاق سوخت میگذرد اطلاع دارند، اما باز همچنان برخوردی صورت نمیگیرد؛ اخباری که درباره ابعاد قاچاق سوخت منتشر میشود، مایه شرمساری است. اما باز هم برخوردی را شاهد نیستیم. برای نمونه؛ در کمتر جایی در دنیا با لوله سوخت قاچاق میشود و یا از معابر رسمی و اخیرا از فرودگاه این قاچاق انجام میشود. اینها مایه شرمساری است. نظامات قانونی ایران عملا در مقابل مافیای سوخت تسلیم شده است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه لازمه برخورد با قاچاقچیان سوخت، قانون ضدمافیایی است، توضیح داد: در زمان ریاست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در طول یک سال، ۲۸ سفر به ویژه به مرزهای کشور داشتم. دو بار در طول یک سال به سیستان و بلوچستان سفر کردم، در یکی از استانهای مرزی با شرایطی مواجه شدم که نشان دهنده وهن حاکمیت کشور بود. استاندار یکی از استانهای مرزی، به من گفت تو من را مدیون خودت کردی! وقتی از ایشان درباره علت آن پرسیدم، گفت به رغم اینکه چند سال استاندار این استان هستم، اما اجازه نداشتم که مرز را ببینم! اما اکنون تحت فشار شما برای اولین بار این بخش از مرز را دیدم!
ادامه نوشته را در فرارو بخوانید